Activatie
Sneak preview Boer zoekt Vrouw
Activatie
Sneak preview Boer zoekt Vrouw

Op 31 augustus konden fans van Boer zoekt Vrouw genieten van een exclusieve sneak preview in Ede, speciaal voor leden van KRO-NCRV.

Maar liefst 750 Boer zoekt Vrouw-fans zagen hier de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw, een dag voor de uitzending op NPO 1. Na afloop van de vertoning was er voor de honderden bezoekers gelegenheid voor een meet & greet met de ­­­boeren die aan het vorige seizoen hebben deelgenomen.

meer Activatie

Leden KRO-NCRV wandelen Vierdaagse

Net als in voorgaande jaren liepen ook dit jaar leden van KRO-NCRV mee met de Vierdaagse in Nijmegen. Zo’n 1300 leden met hun introducés trokken de wandelschoenen aan voor de dagelijkse wandeltocht door de omgeving van Nijmegen. Op de laatste dag werden de leden  in het centrum van Nijmegen onthaald door de leden van de KRO-NCRV Ledenraad, volgens goed Vierdaagse-gebruik met gladiolen. Op TV deden Fons de Poel en Sander de Kramer dagelijks op NPO 1 verslag van de Vierdaagse.

Leden laten zich inspireren in Utrecht

Op zaterdag 6 juli organiseerde KRO-NCRV voor de derde keer de Inspiratiedag voor leden in Museum Catharijneconvent in Utrecht. Na de welkomsttoespraak door Leo Blokhuis, was er voor de meer dan duizend aanwezigen de gelegenheid om inspirerende workshops en lezingen bij te wonen. Deze werden gegeven door de bekende presentatoren Antoine Bodar, Wilfred Kemp en Sanne Frequin. Daarnaast waren er stadswandelingen langs kerken en gingen bezoekers in gesprek met Annemiek Schrijver en Jacobine Geel over geloof, Bijbel en levensvragen. Daarnaast waren er live radio-uitzendingen vanuit het museum. De Inspiratiedag was dit jaar in het teken van het thema Vrij zijn.

Voorpremiere Downton Abbey in Tuschinski

Duizend fans van de populaire kostuumdramaserie Downton Abbey genoten op woensdag 11 september van de exclusieve voorpremière van de gelijknamige speelfilm die dit najaar in de bioscoop draait. In de film ontvangen de bewoners van het prachtige landgoed Downton Abbey de koningin van Engeland. De voorpremière vond plaats in bioscoop Tuschinski in Amsterdam.