Innovatie
Nieuw lifestyleplatform van BinnensteBuiten

Het NPO 2-programma BinnensteBuiten presenteert een nieuw lifestyleplatform waar je alles vindt over thema’s als Buitenleven, Wooninspiratie of Passie voor Eten met de lekkerste recepten.

Het multimediale platform biedt zo online inspiratie voor een duurzamer leven met video, podcast, fotografie en achtergrondartikelen. Het afgelopen jaar is BinnensteBuiten met een eigen festival, een dagelijks tv-programma, podcasts en dit nieuwe platform uitgegroeid tot een sterke multimediale titel.

meer Innovatie

Speel De slimste mens met je stem

Eind januari is de nieuwe spraakgestuurde quiz van De slimste mens gelanceerd voor smart speakers. Start het spel door te zeggen 'Praat met De slimste mens' en speel mee vanuit je huiskamer, alsof je zelf in één van de drie stoelen in de studio zit. Zelfs jurylid Maarten van Rossem geeft op zijn eigen wijze commentaar op de antwoorden die je geeft: 'Ik heb sinds heel lang niet zulke onzin gehoord.'

Podcast over zelfhulpboeken

Zelfhulpboeken zijn de bestsellers van deze tijd. In de #openup-week op 3FM is daarom de podcastserie De zelfhulpboekenclub gestart met Stijn en Jasper, bekend van Streetlab. Elke aflevering recenseren zij een ander boek en zoeken daar een gast bij die een bijzonder perspectief heeft, of die dit boek zelf wel eens goed zou kunnen gebruiken. Al lezend en pratend zoeken Stijn en Jasper naar de krenten in de zelfhulp-pap, maar ook naar de nonsens. Een podcast voor luie lezers met existentiële vragen. De podcast is beschikbaar via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de 3FM-app.