Activatie
19.000 leden in Efteling

Voor het derde achtereenvolgende jaar is Sterren in het Wild georganiseerd. Dit jaar was de Efteling het decor voor dit ledenevent.

Ruim 19.000 ouders en kinderen passeerden in het weekend van 16 en 17 maart de toegangspoorten van de Efteling. Hier konden kinderen hun favoriete presentatoren ontmoeten, op de foto gaan met Woezel en Pip, Nijntje en de cast van SpangaS en speciale jeugdshows bijwonen. Ook voor de ouders waren er diverse activiteiten, zoals kookworkshops met de presentatoren van BinnensteBuiten. Op zondag waren er live-uitzendingen vanuit De Efteling van onze radioprogramma’s Bureau Kijk in de Vegte, Goudmijn en Theater van het Sentiment.

meer Activatie

Vier de pijn van het gebroken hart

Op donderdag 13 februari, aan de vooravond van Valentijnsdag, presenteerde Stefan Stasse het Festival van het Gebroken Hart op NPO Radio 2, live vanuit het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. Het festival, georganiseerd door het programma De Staat van Stasse, was een muzikale ode aan de hartepijn. Zo’n 150 bezoekers vierden samen met programmamakers al het moois dat liefdesverdriet ooit opleverde: poëzie, verhalen en natuurlijk hartverscheurende liedjes. Met optredens van onder andere Douwe Bob, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Lucky Fonz III en Jelka van Houten.