Activatie
Een kaartje zegt zoveel meer

KRO-NCRV en presentator Tim Senders,  bekend van Streetlab en de jeugdserie Betreden Op Eigen Risico, riepen heel Nederland op om een kaartje te sturen naar Tim's opa.

De opa van Tim, Frits, is inmiddels een internetfenomeen, dankzij de verrassende YouTube-serie die Tim heeft gemaakt.Tim vervult daarin iedere week een wens van zijn opa’s bucketlist, die vaak eenzaam is, na het overlijden van zijn vrouw. Om hem te verrassen riep KRO-NCRV en Tim iedereen op om een kaartje te sturen. Stichtingen, media, gemeenten, collega’s en fans gaven massaal gehoor aan de oproep wat resulteerde in 1000 verjaardagskaarten.

meer Activatie

Duizenden fans genieten van DetectivePremiére

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei vond de DetectivePremière plaats. Ruim tweeduizend detectivefans hebben dit ledenevent bezocht. Dit jaar vond de première op drie locaties plaats. In drie grote bioscopen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht konden de detectivefans samen genieten van de première van drie gloednieuwe series. Kijkers konden genieten van de nieuwste afleveringen van Strangers, The Hunters & Endeavour Morse. Niemand minder dan Abigail Thaw (die de rol speelt van Dorothea Frazil in Endeavour Morse) kwam leden van KRO-NCRV trakteren op een bezoek en meet & greet.

BinnensteBuiten Festival in Lisse

2300 bezoekers hebben 12 mei genoten van het BinnensteBuiten Festival. Op een unieke locatie, Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek, was er de hele dag feest. Bezoekers konden proeven, wandelen en workshops volgen van BinnensteBuiten-experts. Ook waren er ambachtelijke en veel duurzame producten te koop en kon je smullen van al het (h)eerlijke dat verkrijgbaar was bij een van de foodtrucks of barretjes.